Bolag inom
Ettiketto Group

Ettiketto Group består av självständiga, innovativa företag som är framstående inom sina respektive områden. Läs gärna mer om varje bolag genom att klicka dig vidare till respektive hemsida.

Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem med en stark position i Sverige och Norge. Bolaget har produktion i Malmö, Åtvidaberg, Arlöv och Helsingborg i Sverige samt i Trondheim i Norge.

Läs mer på Ettikettos hemsida »

Beneli

Beneli i Helsingborg utvecklar och tillverkar tryckt elektronik och självhäftande produkter till applikationer inom medicinteknik, fordon och industri.

Läs mer på Benelis hemsida »

 

Jigraf

Jigraf i Landskrona levererar självhäftande etiketter till både konsumentvaror och industriprodukter. Bolaget har lång erfarenhet av variabeltryck och booklets.

Läs mer på Jigrafs hemsida »

 

Märkas

Märkas i Åstorp utvecklar och tillverkar självhäftande etiketter och är specialiserade mot industriprodukter samt etiketter med höga tekniska krav. Bolaget erbjuder även Print and Apply-utrustning.

Läs mer på Märkas hemsida » 

 

StrongPoint Labels Sverige

StrongPoint i Malmö är leverantör av självhäftande etiketter till detaljhandeln. Bolaget stödjer kunder i hela kedjan från design till tryck och har lång erfarenhet av digitaltryckta etiketter. StrongPoint Labels svenska verksamhet integrerades i Ettiketto januari 2022.

Läs mer på Ettikettos hemsida » 

StrongPoint Labels Norge

StrongPoint i Tangen var Ettiketto Groups första förvärv utanför Sverige. Bolaget har ett brett utbud av etiketter och erbjuder även skrivare, färgband, scanners samt annan utrustning. StrongPoint Labels norska verksamhet integrerades i Ettiketto september 2021 och ändrade namn till Ettiketto AS.

Läs mer på Ettiketto AS hemsida » 

 

Skipnes Etikett

Skipnes Etikett i Trondheim är Ettiketto Groups andra förvärv i Norge. Bolaget, som har en modern maskinpark, levererar självhäftande etiketter till livsmedels- samt industrivaror och kompletterar Ettiketto Groups kunderbjudande.

Läs mer på Skipnes hemsida » 

En trygg och långsiktig ägare

Ettiketto Group är en industrikoncern med rötter i Sverige och Norden som huvudmarknad. Vi investerar i välskötta etikettbolag med långsiktigt engagemang och fokus på genuint värdeskapande över tid. Välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om vår modell och vårt arbetssätt.

 Kontakta oss »